Nemčići osvojili 1. nagradu na Festivalu dječjeg glazbenog stvaralaštva

Članovi Pjevačkog zbora starijeg uzrasta pozvani su na Festival dječjeg glazbenog stvaralaštva koji se održao u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.  

Festival dječjeg glazbenog stvaralaštva za cilj ima poticanje i razvijanje kreativnosti, izražavanja i stvaralaštva kroz pjevanje, sviranje, glumu i ples, dokumentiranje i promoviranje svih izvedbi u visokoj produkciji, razmjenu iskustava, uvažavanje različitosti te stvaranje temelja za buduće aktivno promicanje glazbene kulture i umjetnosti djece i mladih. 
Festival okuplja učenike iz osnovnih općeobrazovnih škola Republike Hrvatske i inozemstva koji se ističu u glazbenim i glazbeno-scenskim izvannastavnim aktivnostima. 

Nemčići su se natjecali u kategoriji Školska mjuza s pjesmom Wellerman te su osvojili 1. nagradu. Školu su predstavljali: Petra Ciler, Ema Topljak, Marta Jurenec, Žan Jurlina, Gabrijel Matijević, Fran Belošević, Lorena Zelenko, Gabrijela Markota, Dora Lovrinović i Eugen Eisenbeisser. Učenike je za natjecanje pripremila i vodila učiteljica glazbene kulture Irena Falat. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)